Sunday, February 14, 2016

GLUCOPIA - ĐẶC TRỊ TIỂU ĐƯỜNG & PHỤC HỒI SINH LỰC.

GLUCOPIA – ĐẶC TRỊ TIỂU ĐƯỜNG




GlucoPia không chứa chất insulin và không phải là insulin bổ sung mà là dược thảo hỗ trợ lá lách tự sản xuất insulin cũng như làm cho tế bào của cơ thể nhận và biến dưỡng đường 1 cách bình thường của chính mình.

DỨT BỆNH TIỂU ĐƯỜNG

http://phuchoisinhluc.vn/product/glucopia/

Dùng Dược Thảo Glucopia Kết Hợp Với Age Reviver
Dùng dược thảo GlucoPia ngày 3 lần, mỗi lần 2 viên sau khi ăn. Vẫn tiếp tục uống các loại thuốc bổ sung insulin và thuốc chuyển hóa đường khác nếu đang dùng.
Sau 1 tuần lễ, kiểm tra đường trong huyết dịch vào buổi sáng trước khi ăn uống: nếu mức đường từ 6.00 trở xuống thì giảm từ 1/3 đến ¼ số thuốc khác đang dùng; tiếp tục kiểm tra và tiếp tục giảm cho đến khi không còn dùng thêm thuốc nào khác ngoại trừ GlucoPia.
CHẾ ĐỘ ĂN
Nếu muốn dứt điểm không còn lệ thuộc GlucoPia thì phải thay cơm trắng bằng cơm lứt và tất cả các ngũ cốc khác đều phải lứt: Dùng 50% các loại ngũ cốc lứt: cơm lứt, bánh & mì lứt (wholemeal), bún lứt, phở lứt, hủ tiếu lứt, bánh tráng lứt, nếp lứt.
Dùng 25% rau củ nấu chín : cải rổ, tần ô, xà lách xoong, cải ngọt, rau má, cải đắng, bẹ xanh, củ cải trắng, đỏ, bầu, bí, bí đỏ, khổ qua, củ sen, bông cải xanh, bông cải trắng, bông bí…
25% còn lại là súp miso, tekka, sắn dây, tamari, natto, dưa muối cám, rong biển, mè (không vỏ), đậu, hạt, dentie…thỉnh thoảng dùng cá con, tép con (không bỏ vảy, xương, đầu, đuôi).
VẬN ĐỘNG
Phải hoạt động chân tay như: đi bộ, đạp xe đạp, khí công, tai chi, yoga, suối nguồn tươi trẻ, tập võ, thể thao, thể dục, làm vườn……ít nhất 60 phút mỗi ngày.
Sau thời gian trung bình 6 đến 9 tháng thì giảm dần GlucoPia từ 6 viên xuống 5 viên, cùng lúc theo dõi mức đường trong huyết dịch buổi sáng trước khi ăn uống (mức đường phải từ 6.0 trở xuống) và giảm 5 viên xuống 4 viên cho đến khi không còn dùng GlucoPia. Sau đó đo đường trong huyết dịch 2 giờ sau khi ăn uống, nếu mức đường từ 8.00 trở lại là lá lách hoàn toàn hồi phục.
Vì bệnh tiểu đường gây suy yếu toàn bộ gan, thận, tim, phổi…..nên ngoài GlucoPia, người bệnh cần dùng thêm thuốc Phục Hồi Sinh Lực: Ngày một lần 1 viên duy nhất sau khi ăn trong 10 ngày; kể từ ngày thứ 11 về sau nên dùng ngày 2 lần sáng, và chiều sau khi ăn, mổi lần 1 viên (nếu trên 60kgs thì thêm 1 viên sau khi ăn trưa) trong 3 tháng; sau đó nghỉ từ 1 – 2 tuần, tiếp tục dùng thêm 3 tháng. Dùng nhiều đợt trong năm sẽ mang lại lợi ích tối đa.
Gan và thận suy yếu có thể nhận biết khi đường huyết xuống thấp bất thường mà thận không tiết ra cortisone làm cho gan không tiết ra glycogen và người bệnh bị hoa mắt trước khi bị xỉu (phải ngậm ngay cục kẹo hay uống nước ngọt).
GlucoPia không chứa chất insulin và không phải là insulin bổ sung mà là dược thảo hỗ trợ lá lách tự sản xuất insulin cũng như làm cho tế bào của cơ thể nhận và biến dưỡng đường 1 cách bình thường của chính mình. Nếu dùng insulin bổ sung hay thuốc chuyển hóa đường thì bệnh nhân phải lệ thuộc vào insulin ngày càng nhiều và mức đường luôn cao hơn mức tối ưu nên gây biến chứng: liệt dương, mù mắt, điếc tai, thúi phổi, trụy tim, hư gan, suy thận và sau cùng là hoại tử: các ngón tay chân bị thối từ từ, phải cắt bỏ ngón tay, ngón chân, bàn tay, bàn chân, tay, chân và sẽ chết trong đau đớn thảm thương.
Ngay cả nếu không theo được việc dùng gạo lứt thì GlucoPia vẫn giữ được mức đường lý tưởng cho cơ thể một cách hoàn toàn tự nhiên, không gây biến chứng, không lệ thuộc thuốc.


Helgas Whole Grain Bread With Quinoa & Flaxseed Prices and Specials at Coles.

***




(Multi grain Omega 3 Bread)

***

Rev Milk
***

Organic Cereals
***
http://www.rodalesorganiclife.com/food/organic-cereal
***
shâred http://greatist.com/health/best-healthy-cereal-brands

THE 20 HEALTHIEST CEREALS AROUND

This cereal has a lot going for it, and we’re not just talking about the adorable puffin on the box. Crunchy, dairy- and wheat-free, only lightly sweetened, and relatively high in fiber, this is a solid morning option.
With a little more sweetness than the original Puffins, these corn pillows are a good option for those with a sweet tooth who are still trying to watch their sugar intake. They’ve got 6 grams each of fiber and sugar, so they taste great while keeping you full.
While they’re probably meant for someone a lot younger, we won’t tell if you eat these tasty little animals straight out of the box. These adorable critters make for a sweet, crunchy, low-cal breakfast or snack.
Thanks to its combination of rich, wholesome flavors—such as molasses, coconut, sesame seeds, and vanilla—this is the perfect cereal to snack on sans milk. It’s also packed with healthy fats courtesy of the coconut.
Granola, bran, and whole grains pack this cereal with 8 grams of fiber, which should keep you full straight through to lunch. Top with your favorite fruits or nuts to add extra flavor.
Whole wheat, rice, and corn—oh my! These little squares are high in fiber and relatively high in protein, making them a smart choice for a morning meal.
Extremely similar to another brand (cough, Cheerios), this version boasts mainly organic ingredients for a slightly different spin on an old-time favorite.
Loaded with just five ingredients and a whole lot of taste, this organic take on an old classic relies on raisins to add just the right amount of sweetness. With 6 grams of fiber and five grams of protein, this bran should keep you full until lunch.
This American classic is a kitchen staple for a reason. It lists whole grain oats as the first ingredient and boasts 3 grams of fiber per serving. With just 1 gram of sugar per serving, it’s the perfect cereal to top with your favorite fruit. (Just note that Cheerios are pretty low in protein, so it might be worth adding in a tablespoon of nut butter or some plain yogurt.).
Kid-tested, nutritionist-approved, this childhood fave is low in calories and sugar but has a surprising amount of fiber for a cereal made from whole-grain corn.
This cereal is a workhorse with 100 percent whole grain flaky goodness—and it’s packed with vitamins to boot. Bonus: Crush this cereal and use it in place of breadcrumbs as a healthier breading in your favorite recipes.

12. General Mills Wheaties

Breakfast of champions? You bet. With just 4 grams of sugar and 3 grams of fiber, eating these whole grain wheat flakes will certainly make you feel like a champ—even if your face doesn’t grace a Wheaties box.
Though it’s made with only four ingredients, this cereal packs a punch. The crunchy biscuits are made from whole-grain wheat and are loaded with 5 grams of fiber per serving. Bonus: With 6 grams of protein per serving, a bowl of this in the morning can reduce hunger long after breakfast is over.
Not only does this sweet cereal have a whopping 9 (!) grams of fiber and fewer than 10 grams of sugar per serving, its 11 grams of protein up the ante big time—the average cereal has just 3 grams.
They’ve done it again at Kashi. This good-for-you cereal is loaded with fiber and whole oat flour (and just 5 grams of sugar!), making it a great bet for your morning.
A healthy gluten-free option, this cereal is a fruit lover’s dream come true, thanks to a whole lot of berries. It also provides a huge protein punch, with 11 grams per serving, and healthy fats in the form of sunflower seeds.
These flavorful clusters are mixed with goji berries, which are packed with antioxidants, and topped with protein-richchia seeds (a superfood in our book!) to keep you satisfied.
These whole-grain oat clusters are loaded with antioxidant-rich blueberries, raspberries, and strawberries. They’re perfect for eating with milk or as a topping for yogurt.
The story goes that Sir Edmund Hillary, the first climber to reach Mount Everest’s summit, munched on Grape-Nuts during the trek to fuel himself to the top. Even if you’re not climbing mountains, one serving provides you with 100 percent of your daily whole grain needs, 7 grams of fiber, and 8 grams of protein to help you conquer that project or midterm exam.
With a slightly sweet honey flavor and a crunchiness that won’t quit (even after adding milk), this cereal is relatively high in protein and serves as a good base for your favorite fruit and nuts. It also goes well thrown into a healthy trail mix.




How to Pick a Better Cereal: Your Action Plan

Ready to tackle the cereal aisle? Three key factors go into selecting a cereal that will offer the best nutritional bang for your buck, says Tina Gowin, RD, CDN: sugar, fiber, and whole grains. And don’t forget about portion sizes. When choosing a healthier cereal, here are a few tips to keep in mind:
  • Limit sugar. Fewer than 10 grams of sugar per serving is ideal for satisfying your sweet tooth without turning breakfast into dessert. This is particularly important if you want to avoid a sugar crash later—and the headache, irritability, and anxiety that can come with it (as if you needed something else to worry about!).
  • Embrace fiber. To feel fuller longer, look for at least 3 grams of fiber per serving. A diet high in fiber will help digestion, making sure your body relieves itself on a regular basis. It can also reduce cholesterol levels, keep those tricky blood sugar levels steady, and even improve physical performance 
  • Don’t skip over the ingredients list. The first ingredient should be a type of whole grain. Whether it’s whole wheat, whole oats, or whole barley, whole grains can help promote heart health  . Also look for ingredients you can recognize and pronounce, rather than processed ones.
  • Power up with protein. If you want to bulk up on protein during breakfast, which can help curb overeating later, look for brands with more than 5 grams of protein per serving. Does your favorite cereal fall short? Pair it with an egg or yogurt to round out your morning meal.
  • Keep portions in mind. It’s easy to forget that cereals have a suggested serving size — and it can be a lot smaller than what we’re pouring straight from the box. Gowin suggests measuring out the serving as a start to see what it actually looks like and whether more is really necessary. Bulking up cereal with chopped nuts or a piece of fruit, like a sliced banana or a handful of berries, are easy ways to make your bowl more filling if that one serving just isn’t cutting it.
And there you have it: Your guide to navigating the breakfast aisle with ease. Happy munching!
Originally published March 2014. Updated December 2014.

Thanks to nutritionists Jessica Garay Redmond, Tina Gowin, and Lindsey Joe for their contributions to this piece.

No comments:

Post a Comment