Hyaluronic acid is naturally found in
a multitude of tissues throughout our body such as skin and cartilage,
according to the National Institutes of Health. It is needed for wound healing,
cartilage and joint functioning, pain management, tissue repair and skin
regeneration. There are a plethora of foods you can eat that are rich in this
needed acid.
Organ Meats
Foods high in retinol, a component of
vitamin A, will contain high amounts of hyaluronic acid, according to a 2008
study conducted by Gary J. Fischer, PhD (Professor of Dermatology) of the
University of Michigan Health Systems. The study, cited in the Archives of
Dermatology, claims that a cross-linked blend of hyaluronic and retonic acid is
beneficial to skin healing and collagen regeneration due to their vitamin A
antioxidant properties.
According to nutritiondata.com, a variety of organ meats are high in retinol.
Organ meats include gizzards, livers, hearts and kidneys. Raw and cooked
versions are both high in the component. Veal, lamb, beef, turkey, goose,
duck and turkey are all rich sources. As an example, a 1-ounce serving of
cooked turkey liver will supply you with 6,300mcg of retinol, which is the
equivalent of 422 percent of your daily recommended allotment of retinol and
vitamin A.
Thức ăn giàu chất retinol, một thành phần của
vitamin A, sẽ chứa một lượng cao
của acid hyaluronic, theo một nghiên cứu năm 2008 được thực hiện bởi Gary J. Fischer, Tiến sĩ (Giáo sư da liễu) của Đại học Hệ thống Y tế Michigan. Nghiên cứu này, được trích dẫn trong Archives of
Dermatology, tuyên bố rằng một sự pha trộn liên kết ngang của axit
hyaluronic và retonic là có lợi cho sựchữa lành da và tái sinh collagen do vitamin A có tính chống oxy hóa.
Theo nutritiondata.com, một số..... có retinol cao. Organ meats bao gồm cổ họng, gan, trái tim và thận. Sống và
nấu chín đều có thành phần
retinol cao. Bê, thịt cừu, thịt bò, ngỗng, vịt và gà tây đều giàu nguồn
retinol. Ví dụ, một hàm lượng 1-ounce gan gà tây nấu chín sẽcung cấp
cho bạn 6, 300mcg retinol, tương đương
với 422 phần trăm lượng retinol và vitamin được đề nghị mỗi ngày.
Fish Oil.
Cod liver oil contains a high
amount of vitamin A and retinol, according to the USDA. Nutritiondata.com says
that a 1-ounce serving of fish cod liver oil contains 8,400mcg of vitamin A and
retinol. This is the equivalent of supplying you with 560 percent of your daily
recommended allotment of the vitamin.
Dầu cá.
Dầu gan cá tuyết có chứa một lượng vitamin
A và retinol cao, theo USDA. NutritionData.com nói rằng một 1-ounce dầu
gan cá tuyết cá chứa 8, 400mcg vitamin A và retinol. Điều này tương đương với 560 phần trăm lượng vitamin yêu cầu hằng ngày của bạn.
Fruits.
Foods rich in vitamin C, also known
as ascorbic acid, can be rich sources of the acid, according to the National
Institutes of Health. Raw cherries, and juices made from them, contain
respectable amounts of vitamin C, says nutritiondata.com. For instance, a 1-cup
serving of acerola sweet cherries contains 1,644 mg of the nutrient. This
amount is the equivalent of supplying you with 2,740 percent of your daily
recommended allotment of the vitamin. The juice contains a slightly higher
nutrient amount. A 1-cup serving of raw juice contains 3,872mg of vitamin C,
which supplies you with approximately 6,450 percent of your daily nutritional
recommendation.
Trái cây.
Thực phẩm giàu vitamin C, cũng được
gọi là axít ascorbic, có thể là
nguồn giàu axit, theo Viện Y tế Quốc Gia. Anh đào tươi, và nước trái cây làm từ chúng, bao gồm một lượng vitamin
C đáng kể, nói theo nutritiondata.com. Ví dụ,
một 1 chén acerola anh đào ngọt chứa
1.644 mg chất dinh dưỡng. Liều lượng này tương đương với 2,740 phần trăm vitamin
cung cấp hàng ngày của bạn. Nước
trái cây có chứa một lượng chất dinh dưỡng cao hơn một chút. Một 1 ly nước trái cây nguyên chất chứa
3,872mg vitamin C,tương đương với khoảng 6,450% lượng dinh dưỡng đề
nghị hằng ngày.
Guavas
contain high amounts of vitamin C, according to the USDA. In their raw form, a
1-cup serving contains 377 milligrams of the vitamin. This amount supplies you
with 628 percent of your daily recommended allotment of ascorbic acid. Guava
juice and sauce are both rich sources of vitamin C, as well.
Ổi có chứa một lượng vitamin C cao
theo USDA. Ở dạng nguyên chất, một tách serving có 377 mg vitamin. Hàm lượng này cung cấp bạn 628 phần trăm lượng axít ascorbic đề nghị hằng
ngày. Nước sinh tố ổi và nước sốt
là cả hai những nguồn giàu
vitamin C .
Spices and Herbs
There are a variety of spices and
herbs that contain rich amounts of vitamin C, says the USDA. According to nutritiondata.com, a
1-ounce serving of fresh thyme will supply you with 45mg of vitamin
C. This is the equivalent of 75 percent of your daily recommended allotment of
the vitamin.
Freshly chopped parsley is another rich source of vitamin C.
According to nutritiondata.com, a 1-cup serving of the herb will contain
80mg of the vitamin, which is the equivalent of 133 percent of your daily
recommended allotment.
Hyaluronic acid is a natural chemical
substance found in the body. The highest concentrations are found in the joints
and eyes. Also known hyaluron, it plays a pivotal role in the maintenance of
healthy connective tissue. Hyaluronic acid foods also critical for
maintaining good eye health.
Hyaluronic acid levels tend to
diminish with age, and this is partly why elderly individuals have a tendency
to develop osteoarthritis. In fact, it is generally recommended that
individuals with osteoarthritis make sure they’re eating hyaluronic
acid foods or foods that help the body to synthesize
hyaluronic acid. Hyaluron is quite effective at relieving much of the pain
and discomfort associated with osteoarthritis and giving skin a more
youthful look.
Gia vị và thảo dược
Có rất nhiều loại gia vị và thảo
dược chứa một lượng vitamin
C phong phú, nói theo USDA. Theo
nutritiondata.com, một 1-ounce
serving của húng tây tươi sẽ cung
cấp cho bạn 45 mg vitamin C.Đây là tương đương
với 75 phần trăm lượng vitamin.yêu cầu hàng ngày của bạn. Mùi tây tươi xắt nhỏ là một nguồn giàu vitamin C. Theo
nutritiondata.com, một 1 ly thảo
mộc serving sẽ chứa 80 mg của
vitamin, đó là tương đương với 133 phần trăm lượng vitamin
yêu cầu hằng ngày của bạn.
Axit hyaluronic là một chất hóa học tự nhiên tìm thấy trong cơ thể. Nồng độ cao
nhất được tìm thấy ở các
khớp và mắt. Nó cũngđược biết đến
như hyaluron, đóng một vai trò quan trọng trong việc duy trì các mô khỏe
mạnh. Tiêm axit hyaluronic thực phẩm cũng quan trọng cho việc duy trì sức khỏe
mắt tốt. Hyaluronic acid cấp có xu hướng giảm theo tuổi tác, và điều này là một phần lý do tại sao những
bậc cao tuổi có xu hướng phát triển viêm xương khớp. Trong thực tế, nó thường được khuyến cáo rằng các cá nhân với
viêm xương khớp hãy chắc chắn rằng họ đang ăn uống thực phẩm chứa hyaluronic
acid hoặc thực phẩm giúp cơ thể tổng hợp chất hyaluronic acid.
Hyaluron là khá hiệu quả làm giảm
nhiều đau đớn và khó liên kết với viêm xương
khớp và cung cấp làn da một cái nhìn trẻ trung
hơn.
Getting More Hyaluronic Acid Foods in
Your Diet
If you are interested in making sure
your diet contains adequate levels of hyaluron, you need to learn which foods are
hyaluronic acid foods. A great variety of foods are rich in hyaluronic acid or
will help promote your body’s synthesis of it. For best results, it is a good
idea to eat as many different hyaluronic acid rich foods as possible.
Nếu bạn đang quan tâm trong việc bảo đảm chế độ ăn
uống của bạn có chứa đủ lượng
hyaluron, bạn cần tìm hiểu những loại
thực phẩm nào là thực phẩm hyaluronic acid. Một loạt các loại thực phẩm giàu
axit hyaluronic hoặc sẽ giúp thúc đẩy sự tổng hợp của nó trong cơ thể bạn.
Cho những kết quả tốt
nhất, nó là một ý tưởng tốt để nhâm
nhi càng nhiều thực phẩm giàu axit hyaluronic khác nhau càng tốt.
Sweet Potato is rich in
natural hyaluronic acid.
Animal products are considered by far
to be the best dietary source of hyaluronic acid. Because it is so highly
concentrated in animal connective tissues, meats with large amounts of skin and
other connective tissues are chock-full of hyaluronic acid. Soups and stews
made with unskinned chicken are a tasty way to raise your hyaluron levels. You
should also consider trying liver, as this is as good a source of hyaluronic
acid as iron.
Sản phẩm động vật được thừa nhận từ lâu là nguồn dinh dưỡng tốt nhất chứa acid hyaluronic. Bởi vì nó tập trung cao ở động vật mô liên
kết, các loại thịt với số lượng lớn
của da và mô liên kết khác đầy đủ axit
hyaluronic. Súp và stews được nấu với
gà bỏ da là một cách ngon để nâng cao chất lượng hyaluron của bạn. Bạn
cũng nên cố gắng thử món gan, vì đây là một nguồn axit hyaluronic tốt tương tự
chất sắt.
Lots of vegetables have some
hyaluronic acid, but you should try to eat the ones that have the highest
levels of it. Starchy roots and tubers like potatoes and sweet potatoes are
some of the very best vegetable sources of hyaluronic acid. Sweet potatoes have
the additional advantage of having high levels of magnesium. The mineral
magnesium is essential for the synthesis of hyaluronic acid in the body. Many
people struggle to get adequate amounts of magnesium in their diet; this is
largely because the typical Western diet has low levels of magnesium.
Rất nhiều rau quả có chứa axit hyaluronic, nhưng bạn
nên cố gắng ăn những loại quả
có mức độ axit hyaluronic cao
nhất. Tinh bột rễ và củ như khoai tây và khoai tây ngọt là một
trong các nguồn thực vật tốt nhất
chứa axit hyaluronic. Khoai tây ngọt có lợi thế bổ sung
mức độ cao magiê cao. Khoáng
chất magiê cần thiết cho việc tổng hợp lượng acid hyaluronic trong cơ thể. Nhiều người vật vã để có được đủ số magiê
trong chế độ ăn uống hằng ngày; điều này thật phổ biến vì bởi chế độ ăn
uống tiêu biểu của người phương Tây có mức độ magiê thấp.
Both potatoes and sweet potatoes are
very versatile foods. Whatever your tastes are as far as cuisine goes, you can
find a way to fit potatoes and sweet potatoes into your diet. If you have
something of a sweet tooth, a little sugar or artificial sweetener
and cinnamon added to mashed potatoes or mashed sweet potatoes can
become a delicious dessert.
If you prefer fruits over vegetables,
you’ll be glad to know that while there are few hyaluronic acid rich fruits,
there are many vitamin C rich fruits that will help to boost your body’s
production of hyaluronic acid. Like magnesium, vitamin C is critical for the
synthesis of hyaluronic acid. Without adequate levels of vitamin C, your body
will not gain the full benefit of foods containing hyaluronic acid.
Khoai tây và khoai tây ngọt là loại
thực phẩm rất linh hoạt. Dù khẩu vị của bạn ...., bạn có thể tìm một
cách thích ứng với khoai tây
và khoai tây ngọt vào chế độ ăn uống của bạn. Nếu bạn là người hảo
ngọt, một chút đường hoặc đường
nhân tạo và quế thêm vào khoai
tây hoặc khoai tây ngọt nghiền có
thể trở thành một món tráng miệng ngon.
Nếu bạn thích trái cây trộn rau, bạn
sẽ vui mừng khi biết rằng trong khi có rất ít trái cây chứa axit
hyaluronic, vẫn có rất nhiều quả giàu
vitamin C hữu ích thúc đẩy cơ thể của
bạn sản xuất hyaluronic acid. Như magiê,
vitamin C thật quan trọng cho việc tổng hợp lượng acid hyaluronic. Nếu
không có đủ lượng vitamin C, cơ thể của
bạn sẽ không đạt được lợi ích đầy đủ từ các loại thực phẩm bao gồm axit hyaluronic.
Bananas are one of the few fruit
foods that contain hyaluronic acid. Bananas are inexpensive and available at
just about every supermarket. You shouldn’t have any problems finding them.
Besides having high levels of hyaluronic acid, bananas are rich in hyaluronic
acid-promoting magnesium. They are wonderful for snacks because their high
fiber content ensures that they do not cause spikes in blood sugar.
Chuối là một trong vài loại thực phẩm
trái cây chứa axit hyaluronic. Chuối không đắt và có sẵn tại các siêu thị.
Bạn không nên có bất kỳvấn đề nào
trong việc tìm kiếm chúng. Bên cạnh mức độ cao
của hyaluronic acid, chuối giàu hyaluronic
acid thúc đẩy magiê. Nó là dạng đồ ăn nhẹ tuyệt
vời vì có hàm lượng xơ
cao đảm bảo không gây ra đột biến đường trong máu.
Oranges, guavas, and grapefruits are
all excellent sources of vitamin C. If you want to make sure that your body is
synthesizing all the hyaluronic acid that it can, you should make sure you are
consuming at least one serving of vitamin C rich fruit a day. While it can be
easy to forget to eat enough fruit on a regular basis, if you care about your
body’s hyaluronic acid levels, you will have to make the effort to remember.
While not rich in hyaluronic acid, or
as effective at promoting the synthesis of hyaluronic acid as many vegetables
and fruits, soy products can be a great way to help bump up your
hyaluronic acid levels if used intelligently. Soy products are rich in chemical
compounds known as isoflavones. Isoflavones help raise estrogen levels in the
body; one of estrogen’s more obscure properties is its ability to elevate
hyaluronic acid levels. A small amount of soy each day can help put you on
target to achieving your hyaluronic acid related goals.
Cam, ổi và bưởi là nguồn cung cấp vitamin C
tuyệt vời. Nếu bạn muốn đảm bảo rằng
cơ thể của bạn tổng hợp tất cả acid hyaluronic mà nó có thể, bạn nên
chắc chắn rằng bạn đang tiêu thụít
nhất một phân lượng vitamin C giàu trái cây mỗi ngày. Trong khi việc ăn đầy đủ lượng
trái cây nhất định dễ dàng quên, thì khi việc bạn quan tâm
cung cấp hyaluronic acid cho cơ thể sẽ khiến
bạn phải tạo ra nỗ lực để nhớ.
Trong khi không giàu axit hyaluronic,
hoặc hiệu quả thúc đẩy tổng hợp
acid hyaluronic không nhiều như rau
và trái cây, thì sản phẩm đậu
nành có thể là một cách tuyệt vời để giúp
mức độ hyaluronic acid tăng lên nếu
bạn sử dụng một cách thông minh.
Sản phẩm đậu nành rất giàu hợp chất
hóa học được biết đến như isoflavones. Isoflavones giúp
nâng cao mức estrogen trong cơ thể;
một trong những thuộc tính mơ hồ hơn của estrogen là khả
năng nâng cao lượng axit hyaluronic. Một số lượng
nhỏ đậu nành mỗi ngày có thể giúp đưa
bạn vào mục tiêu để thực hiện được hòai bão liên quan đến axit hyaluronic.
Tiêu thụ nhiều hơn thực phẩm chứa axit
hyaluronic hoặc thực phẩm chứa nhiều axit hyaluronic khiến việc hòa trộn acid hyaluronic này có
thể bị thử thách. Chỉ cần nhớ để có
nó từtừ, và bắt đầu bằng cách thực
hiện thay đổi chế độ ăn
uống của bạn dần dần. Nếu bạn làm điều
này, nó sẽ không bắt bạn chờ lâu trong việc đưa mức độ hyaluronic
acid của bạn lên cao đáng kể.
Question: What foods contain
hyaluronic acid?"
Answer: I have found very little
information on this myself, though I am aware of two possible sources. The
first was mentioned in a segment from ABC news about a hyaluronic acid
consumption in a village in Japan . In the 20/20 segment, "The Village of
Long Life: Could Hyaluronic Acid Be an Anti-Aging Remedy?" the town doctor
attributed the villager's long lives to "starchy root vegetables"--
satsumaimo, a type of sweet potato; satoimo, a sticky white potato;
konyaku, a gelatinous root vegetable concoction; and imoji, a potato
root. The doctor believes "these locally grown starches help stimulate the
body’s natural creation of a substance called hyaluronic acid, or HA, which
aging bodies typically lose. This may ward off the aging process by helping the
cells of the body thrive and retain moisture, keeping joints lubricated,
protecting the retina in eyes and keeping skin smooth and elastic. 'I have
never seen anyone suffer from skin cancer here, ' he says. 'I have seen a woman
in her 90s with spotless skin.' ”
The second source of hyaluronic acid I
can think of would be to eat animal parts known to contain a lot of hyaluronic
acid. I make broth for soup from boiled animal parts that contain a lot of
skin, tendons and joints. This is the one food that helped my fibromyalgia more
than anything else. I've also noticed that if I eat too much of this broth my
blood pressure rises, which is interesting because people like me with
connective tissue disorders usually have unusually low blood pressure. It also
seems to improve my breathing. My kids don't like to eat a lot of soup, so I
make a nutritious broth from bones and vegetables for them and use it instead
of water when I make rice, a food they do like.
The notes add:
Women with too low of estrogen levels
are at higher risk for conditions like fractures, osteoporosis and a lack of
menstruation. Women with high levels of estrogen tend to have increased risks
of blood clots, high bone density, high blood pressure and breast cancer. It's
not that estrogen is good or bad, it's just that both unusually high levels and
unusually low levels are linked to a variety of adverse (and interestingly
inverse) health conditions. Perhaps the same may be true for hyaluronic acid.
Câu hỏi: Những loại thực phẩm có chứa
axit hyaluronic?'
Trả lời:
Tự tôi đã tìm thấy rất ít thông tin về điều này, tuy nhiên tôi nhận thức có
hai nguồn khả thi. Nguồn đầu tiên đã được
đề cập trong một phân đoạn từ tin tức ABC về sự tiêu thụ axit hyaluronic trong một ngôi làng ở Nhật
bản. Trong phân khúc 20/20, ' Ngôi làng trường thọ: tiêm
axit Hyaluronic có thể xem như một liệu pháp chống lão hóa?' bác sĩ thị trấn đã tiết lộ yếu tố trường thọ của người
dân là tiêu thụ ‘những gốc rau chứa tinh bột gốc'
satsumaimo, một loại khoai lang ngọt (Ipomoea batatas) Asian Red
satoimo, một khoai tây trắng dính (củ khoai môn:)
konnyaku, một thứ hỗn hợp rau như chất keo gốc
imoji, một gốc khoai tây.
Bác sĩ tin rằng ' những địa phương trồng dạng tinh bột giúp
kích thích hoạtđộng sáng tạo tự nhiên của cơ thể tạo ra một chất gọi là axit
hyaluronic, hoặc HA, chất làm lão hóa cơ thể..Điều này có thể ngăn chặn quá trình lão hóa bằng cách
giúp các tế bào của cơ thể phát
triển mạnh và giữ lại độ ẩm,
giữ khớp chất nhờn, bảo vệ võng mạc mắt và bảo vệ làn da mịn và đàn hồi.
Tôi chưa bao giờ đọc bất cứ điều gì khác về những loại rau kích thích acid hyaluronic cho mỗi sec, nhưng gốc rễ rau có xu hướng lượng magiê cao, do đó, nó sẽ có vẻ chính đáng rằng điều này có thể đúng. Nghiên cứu gần đây cho thấy rằng gốc rau consumptions
cũng có thể làm giảm nguy cơ của một số loại ung thư. Nguồn
cung cấp axit hyaluronic thứ hai tôi có thể nghĩ
đến là thịt động vật thành phần chứa rất nhiều
acid hyaluronic. Tôi nấu canh làm súp từ việc
luộc nội tạng động vật có chứa rất
nhiều da, dây chằng và khớp. Đây
là một thực phẩm giúp fibromyalgia của tôi nhiều hơn bất cứ điều gì khác. Tôi cũng đã nhận thấy rằng nếu tôi ăn quá nhiều canh này thì huyết áp của
tôi tăng lên, đó là điều thú vị bởi vì những người với mô rối loạn như tôi thường có huyết áp thấp bất thường.
Nó cũng có vẻ cải thiện hơi thở của tôi.
Các con của tôi không thích ăn nhiều súp, do đó, tôi nấu một loại canh dinh dưỡng từ xương và rau cho chúng và sử dụng nó thay cho việc dùng nước lã nấu
cơm, một món ăn chúng thích.
Phụ chú
thêm:
Phụ nữ với lượng estrogen quá thấp có nguy cơ cao hơn cho các điều kiện như gãy xương, loãng xương và mất kinh
nguyệt. Phụ nữ với các mức độ cao
của estrogen có xu hướng có tăng nguy cơ đông máu, mật độ xương
cao, huyết áp cao và ung thư vú.
Không phải estrogen là tốt hay xấu, nó chỉ là
rằng cả hai mức cao bất thường và
thấp bất thường được liên kết với
một loạt các điều kiện sức khỏe bất
lợi (và nghịch đảo thú vị). Đôi khi điều tương tự Có lẽ đúng
cho axit hyaluronic.
A hyaluronan-rich environment often
correlate with tumor progression, and may be one mechanism for the invasive
behavior of malignancies. Eradication of hyaluronan by hyaluronidase
administration could reduce tumor aggressiveness and would provide, therefore,
a new anti-cancer strategy."
Một môi trường phong phú hyaluronan
thường tương quan với sự tiến triển của khối u, và có thể một cơ chế cho
hành vi xâm lấn của khối u ác tính. Triệt tiêu hyaluronan bởi sự quản lý hyaluronidase có thể làm giảm sự tiến triển của khối u và do đó, sẽ cung cấp, một chiến lược mới chống ung
thư.
Anti_Aging:
·
Vitamin C
· Hyaluronic Acid (giữ
nước 1000 lần)
No comments:
Post a Comment